Accesorii pentru taiat / debitat

Categoria contine 19 produse

Lucrarile de taiere / debitare nu se pot desfarura in conditii optime de viteza si calitate fara accesoriile potrivite pentru taiat / debitat.

Oferta de Accesorii pentru taiat / debitat include subcategoriile:
 • Discuri pentru debitat metal

  Discurile abrazive pentru debitat si debavurat metal sunt utilizate cel mai frecvent impreuna cu polizoarele unghulare pentru operatii de taiere / debitare / degrosare metal. Dupa forma, dimensiunea si caracteristicie materialului de compozitie, discurile abrazive se impart in mai multe clase, adaptate fiecarei lucrari specifice.

 • Discuri pentru debitat roca

  Discurile pentru debitat roca sunt adecvate pentru debitarea si prelucrarea rocilor naturale sau materialelor ceramice utilizate in domeniul constructiilor: placi, caramizi, tigle, beton, etc.

 • Discuri pentru taiat lemn

  Discurile pentru taiat lemn sunt discuri circulare speciale, care ofera viteza si precizie de taiere in prelucrarea lemnului, atunci cand sunt folosite impreuna cu ferastraiele circulare pentru lemn.

 • Panze si lame pentru ferastrau

  Panzele si lamele pentru ferastrau sunt accesorii necesare ferastraielor utilizate in diverse lucrari de taiere automata sau de precizie.


Selecteaza produse si