Echipamente de protectie

Categoria contine 2 produse

Studiile despre protectia muncii, arata ca o cauza frecventa a accidentelor de munca este neutilizarea echipamentului de protectie sau folosirea de echipamente de protectie necorespunzatoare in timpul lucrului. Accidentele de munca afecteaza atat persoana implicata cat si angajatorul, insa acestea pot fi evitate prin utilizarea echipamentelor de lucru adecvate si instruirea personalului conform normelor specifice de protectie in munca.

Oferta de Echipamente de protectie include subcategoriile:
 • Incaltaminte de protectie

  Incaltamintea de protectie sau incaltamintea de lucru este o componenta importanta a echipamentului de lucru si protectia muncii. Incaltamintea de protectie trebuie sa fie comoda si sa ofere protectie ridicata pe timpul lucrului. Incaltamintea de protectie se poate adapta supa sezon si necesitati: incaltaminte de protectie tip sandale, incaltaminte de protectie tip pantof sau incaltaminte de protectie tip bocanc,

 • Imbracaminte de lucru

  Imbracamintea de lucru si protectia muncii este un echipament esential de protectie necesar pentru orice lucrare care impune folosirea de imbracaminte de protectie impotriva murdaririi sau accidentelor. Din categoria de imbracaminte de lucru pot fi alese dupa necesitati: pantaloni standard sau pantaloni cu pieptar, combinezoane, veste, jachete, bluze si bluzoane, imbracaminte impermeabila ori imbracaminte de iarna.

 • Manusi de protectie

  Manusile de protectie sunt foarte folosite in majoritatea activitatilor in care omul interactioneaza cu mediul de lucru prin intermediul mainilor. Fie ca vorbim de manusi din piele, manusi impermeabile, textile sau manusi speciale, este important ca manusile sa ofere protectie optima impotriva frigului, substantelor nocive sau vatamarii fizice.

 • Protectia capului

  Echipamentele de lucru pentru protectia capului includ articole de protectie pentru cap, ochi, respiratie sau auz. Protectia capului este foarte importanta si necesita echipamente de lucru si protectie adecvate pentru a preveni accidentele sau a oferi confort pe timpul lucrului.

 • Lucrul la inaltime

  Echipamentul de siguranta pentru lucrul la inaltime este obligatoriu a se folosi pentru orice activitate desfasurata la inaltime. Echipamentele de siguranta pentru lucrul la inaltime includ centuri de pozitionare simple sau complexe, hamuri de siguranta, franghii si accesorii pentru lucrul la inaltime.

 • Accesorii de protectie

  Accesoriile de protectie sunt parti componente ale echipamentelor de lucru si protectia muncii, care sunt fie consumabile fie cu perioada de utilizare limitata. Pentru ca protectia asigurata sa fie completa, trebuie intotdeauna utilizate si accesoriile potrivite.


Selecteaza produse si