Echipamente pentru constructii

Categoria nu contine niciun produs

Echipamentele pentru constructii sunt destinate prelucrarilor in metal, zidarie sau beton, specifice activitatlori de constructii. 

Oferta de Echipamente pentru constructii include subcategoriile:
 • Ciocane rotopercutoare

  Ciocanele rotopercutoare se gasesc in varianta cu prindere SDS-plus sau SDS-max si sunt prevazute cu sisteme de absorbie a vibratiilor, blocare variabila, viteza de lucru constanta si alte functii care permit obtinerea de performante ridicate in gaurirea prin percutie. Ciocanele rotopercutoare functioneaza in 3 moduri distincte: gaurire simpla, gaurire cu percutie sau percutie independenta.

 • Ciocane demolatoare

  Ciocanul demolator este conceput sa foloseasca puterea percutiei pentru lucrari de demolare / daltuire in materiale de lucru precum zidarie sau beton. Puterea ridicata de demolare este combinata cu performantele tehnice ale ciocanului demolator, care este prevazut cu nivel de zgomot scazut si vibratii reduse.

 • Compactoare

  Compactoarele si placile compactoare sunt folosite pentru tasarea / compactarea suprafetelor de lucru, in general nisip, pamant, beton, pietris.

 • Masini pentru taiat asfalt

  Masinile pentru taiat asfalt sunt echipamente profesionale utilizate in lucrari de constructii pentru taierea asfaltului sau a betonului.

 • Vibratoare pentru beton

  Vibratoril pentru beton este utilizate pentru vibrarea betonului moale, operatie necesara in cadrul lucrarilor de constructii.