Imbracaminte de lucru

Categoria contine 2 produse

Imbracamintea de lucru si protectia muncii este un echipament esential de protectie necesar pentru orice lucrare care impune folosirea de imbracaminte de protectie impotriva murdaririi sau accidentelor. Din categoria de imbracaminte de lucru pot fi alese dupa necesitati: pantaloni standard sau pantaloni cu pieptar, combinezoane, veste, jachete, bluze si bluzoane, imbracaminte impermeabila ori imbracaminte de iarna.

Oferta de Imbracaminte de lucru include subcategoriile:
 • Salopete, pantaloni, combinezoane

  Salopetele de lucru si protectie sunt articolul de imbracaminte de lucru cel mai des folosit de catre muncitori care au nevoie de protectie impotriva murdaririi sau accidentelor. Salopetele de lucru sunt disponibile in functie de necesitati pe urmatoarele componente: pantaloni standard sau pantaloni cu pieptar, jachete, veste sau combinezoane de protectie.

 • Tricouri cu maneca scurta si maneca lunga

  Tricourile cu maneca scurta si tricourile cu maneca lunga sunt articole de imbracaminte folosite in protectia muncii in sezonul cald. Gama de imbracaminte de lucru include: tricouri la baza gatului, tricouri cu guler si tricouri cu maneca lunga. Materialele utilizate la confectionarea tricourilor si bluzelor sunt special alese pentru a oferi protectie si confort.

 • Hanorace, bluze si bluzoane

  Hanoracele, bluzele si bluzoanele sunt echipamente ce pot fi folosite in timpul lucrului pe perioada de toamna, iarna sau primavara, deoarece asigura confort termic sporit pe timpul sezonului rece.

 • Jachete si imbracaminte groasa

  Jachetele de iarna sau pentru sezonul toamna-primavara sunt create din materiale speciale termoizolante, impermeabile, dar care permit circulatia aerului. Imbracamintea de lucru de iarna include: vestele de lucru de iarna, jachetele 2 in 1, jachete cu maneci detasabile sau cu captuseala detasabila si pantaloni termorezistenti sau impermeabili.

 • Imbracaminte impermeabila

  Imbracamintea impermeabila este un echipament de protectie necesar pentru lucrul in medii umede sau chimice, unde este necesara protectie impotriva gazelor ori vaporilor din mediul inconjurator. Echipamentele de lucru impermeabile includ costume impermeabile, pelerine de ploaie, combinezoane antichimice, sorturi impermeabile ori pelerine de ploaie.

 • Imbracaminte reflectorizanta

  Imbracamintea reflectorizanta asigura vizibilitate ridicata atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Culorile intense galben, respectiv portocaliu, si benzile reflectorizante sunt binecunoscute pentru imbracamintea cu vizibilitate ridicata.

 • Sorturi si halate de protectie

  Sorturile si halatele de protectie sunt echipamente de lucru care se imbraca in mod uzual peste echipamentul de protectie de baza. Sorturile si halatele protejeaza suplimentar echipamentul de protectie de baza.

 • Imbracaminte antistatica / ignifuga

  Imbracamintea cu proprietati antistatice si ignifuge este confectionata din materiale cu proprietati speciale si asigura protectie in medii de lucru cu risc de expozie, foc, sarcini electrice.


Selecteaza produse si