Protectia capului

Categoria nu contine niciun produs

Echipamentele de lucru pentru protectia capului includ articole de protectie pentru cap, ochi, respiratie sau auz. Protectia capului este foarte importanta si necesita echipamente de lucru si protectie adecvate pentru a preveni accidentele sau a oferi confort pe timpul lucrului.

Oferta de Protectia capului include subcategoriile:
 • Casti de protectie

  Castile de protectie sunt un echipament de lucru obligatoriu in majoritatea zonelor industriale. Casca de protectie ofera siguranta in utilizare si protectie impotriva vatamarilor mecanice, electrice sau termice ce ar putea afecta capul muncitorului.

 • Sepci, caciuli si capisoane de iarna

  Sepcile, caciulile si capisoanele ofera protectie partii superioare a capului impotriva frigului sau caldurii excesive. Confectionate din materiale special selectate, echipamentele de protectie pentru cap ofera confort si protectie in timpul lucrului.

 • Viziere, ochelari si masti de sudura

  Protectia ochilor este foarte importanta atunci cand ne referim la echipamentele de lucru si protectia muncii special destinate protectiei vizuale. Ochelarii de protectie, vizierele sau mastile de sudura ofera protectie ochilor pe timpul lucrarilor cu risc ridicat de accidente.

 • Protectie auditiva

  Echipamentele pentru protectie auditiva sunt reprezentate in general de antifoane interne, antifoane externe, casti antifon si sunt utile pentru a asigura protectia in medii de lucru cu nivel de zgomot ridicat.

 • Protectie respiratorie

  Protectia respiratorie este foarte importanta atunci cand se lucreaza in medii cu vapori sau particule toxice. Semimastile respiratorii, mastile simple sau mastile cu diverse tipuri de filtre pentru particule sunt cateva echipamente de baza pentru protectia respiratorie.