Scule pentru taiat / debitat

Categoria contine 1 produs

Sculele pentru taiat / debitat sunt sculele electrice cele mai folosite in lucrarile semiprofesionale sau profesionale de construcii sau activitati ce necesita taierea diverselor materiale: metal, lemn, zidarie, etc. Categoria de scule electrice pentru taiat / debitat cuprinde polizoare unghiulare, masini de taiat, masini de debitat, fierastraie circulare ori pendulare.

Oferta de Scule pentru taiat / debitat include subcategoriile:
 • Polizoare unghiulare

  Polizorul unghiular este cea mai cunoscuta scula electrica pentru taiat folosita pentru taierea/debitarea metalului. Polizoarele unghiulare sunt astfel create incat sa aiba putere nominala mare si rezistenta la suprasolicitare. Manerul lateral cu capacitate de absorbtie a vibratiilor si protectia pentru disc fac din polizorul unghiular o scula de lucru foarte practica.

 • Masini de debitat

  Masinile de debitat sunt foarte utile in efectuarea unor lucrari de taiere a materialelor cu grosime mare. Avantajele masinilor de debitat sunt capacitatea mare de colectare a prafului, puterea nominala ridicata, rezistenta la suprasarcina si motoarele puternice.

 • Ferastraie circulare

  Ferastraiele circulare sunt scule electrice folosite pentru taieri de mare precizie, cu nivel redus de zgomot si vibratii. Pornind de la cele mai simple ferastraie circulare si pana la ferastraiele circulare cu laser si taiere in unghi, aceste scule electrice sunt dedicate lucrarilor de  taiere profesionale si semiprofesionale.

 • Ferastraie pendulare

  Ferastraiele pendulare prezinta avantajul ca sunt foarte usor de utilizat si manevrat pentru diferite tipuri de taieturi in lemn sau tabla din aluminiu sau otel moale. Prevazute cu maner soft grip si multiple facilitati functionale, ferastraiele pendulare ar trebui sa se gaseasca in trusa de scule a oricarui lucrator.


Selecteaza produse si