Scule electrice diverse

Categoria contine 1 produs

Sculele electrice sunt folosite in diferite prelucrari de materiale in scopul obtinerii produsului finit de o calitate superioara. Sculele electrice au caracteristici speciale pentru tipul de lucrare de destinatie. Performantele sculelor electrice incadreaza echipamentele in clasa profesionala sau semiprofesionala de scule de lucru.

Oferta de Scule electrice diverse include subcategoriile:
 • Aparate de sudura

  Aparatele de sudura sunt folosite in lucrari care necesita sudarea mai multor materiale, in majoritatea cazurilor metale sau diverse aliaje.

 • Masini de frezat

  Masina de frezat este folosita in scopul finisarii perfecte, indiferent de rugozitate, a produselor din lemn, aluminiu sau plastic. Cracteristicile speciale ale masinii de frezat o transforma intr-o scula electrica de lucru ideala pentru lucrari de frezare de mare precizie.

 • Rindele electrice

  Rindeaua electrica este o scule de mana puternica care decupeaza usor lemnul, chiar si de esenta tare, oferind netezime si o finisare perfecta. Adancimea de rindeluire poate fi reglata cu precizie iar performantele de taiere recomanda rindeaua electrica pentru orice lucrari de prelucrare a lemnului.

 • Mixere mecanice pentru amestecat

  Mixerele mecanice sunt masini utilizate pentru amestecat diverse materiale sub forma lichida, asa incat cimpozitia rezultatat sa fie omogena. Mixerele se pot utiliza pentru vopsele, sape, adezivi sau orice materal sub forma lichida.


Selecteaza produse si