Manusi de protectie

Categoria contine 1 produs

Manusile de protectie sunt foarte folosite in majoritatea activitatilor in care omul interactioneaza cu mediul de lucru prin intermediul mainilor. Fie ca vorbim de manusi din piele, manusi impermeabile, textile sau manusi speciale, este important ca manusile sa ofere protectie optima impotriva frigului, substantelor nocive sau vatamarii fizice.

Oferta de Manusi de protectie include subcategoriile:
 • Manusi din piele

  Manusile din piele sunt utilizate in mediile de lucru unde este necesara protectia impotriva murdaririi sau a actiunilor mecanice ce pot provoca rani, taieturi sau arsuri. Manusile de lucru din piele sunt echipamentul de protectie cel mai des utilizat de catre muncitorii din toate domeniile.

 • Manusi din tricot impregnate

  Manusile din tricot impregnate asigura protectie optima impotriva diferitelor riscuri in munca si asigura o buna prindere si manevrabilitate datorita stratului de baza realizat din fibre tricotate. Manusile din tricot sunt impregnate in diversi compusi chimici care le confera proprietati speciale.

 • Manusi textile

  Manusile textile sunt utilizate in medii de lucru nu foarte riscante dar care totusi necesita protectia mainilor impotriva murdariei sau a frigului. Manusile textile pot fi tricotate, in strat simplu sau dublu, si au grosimi diferite ale tesaturii textile, in functie de mediul de lucru in care se folosesc.

 • Manusi impermeabile

  Manusile impermeabile sunt confectionate din nitril sau latex si sunt destinate lucrarilor ce necesita impermeabilitate fata de mediul de lucru. In functie de grosimea manusilor si materialul din care sunt confectionate, manusile impermeabile sunt recomandate in lucrul cu substante nocive.

 • Manusi speciale

  Aplicatiile speciale impun folosirea unor echipamente de lucru si protectie speciale. Manusile pentru lucrari speciale trebuie sa respecte standardele impuse de mediul de lucru si sa ofere protectie mainilor, indiferent de riscurile potentiale.


Selecteaza produse si