Scule electrice

Categoria nu contine niciun produs

Scule electrice de lucru profesionale si semiprofesionale. Scule electrice de mana  pentru uz industrial, lucrari casnice sau hobby. Scule electrice de cea mai buna calitate de la producatori renumiti in domeniul sculelor electrice de lucru.

Oferta de Scule electrice include subcategoriile:
 • Scule pentru gaurit / insurubat

  Sculele electrice pentru gaurit sau insurubat se folosesc pentru toate tipurile de gaurire / insurubare in gama de lucrari profesionale si semiprofesionale. Masinile de gaurit sau insurubat se regasesc in multiple variante constructive adaptate necesitatilor fiecarei lucrari.

 • Scule pentru taiat / debitat

  Sculele pentru taiat / debitat sunt sculele electrice cele mai folosite in lucrarile semiprofesionale sau profesionale de construcii sau activitati ce necesita taierea diverselor materiale: metal, lemn, zidarie, etc. Categoria de scule electrice pentru taiat / debitat cuprinde polizoare unghiulare, masini de taiat, masini de debitat, fierastraie circulare ori pendulare.

 • Scule pentru polizat / slefuit

  Polizarea si slefuirea sunt prelucrari mecanice necesare pentru a obtine piese finite de buna calitate. Gama diversa de scule pentru polizat si slefuit ofera posibilitatea alegerii celei mai potrivite scule pentru acest tip de lucrari.

 • Echipamente pentru constructii

  Echipamentele pentru constructii sunt destinate prelucrarilor in metal, zidarie sau beton, specifice activitatlori de constructii. 

 • Scule electrice cu flux de aer

  Fluxul de aer cald sau aerul sub presiune este necesar in diverse lucrari mecanice si de prelucrare si poate fi generat cu scule electrice dedicate lucrului cu flux de aer. Sculele electrice cu flux de aer sunt o categorie aparte de scule ce impun o tehnologie de lucru adecvata.

 • Scule portabile cu acumulatori

  Sculele portabile cu acumulatori se pot folosi la lucrari mecanice efectuate departe de o sursa de curent din retea. Sculele portabile au acumulatori reincarcabili. Sculele portabile cu acumulatori sunt practice si usor de utilizat. Durata de lucru efectiv depinde de capacitatea acumulatotului cui care este dotata scula electrica portabila.

 • Scule electrice diverse

  Sculele electrice sunt folosite in diferite prelucrari de materiale in scopul obtinerii produsului finit de o calitate superioara. Sculele electrice au caracteristici speciale pentru tipul de lucrare de destinatie. Performantele sculelor electrice incadreaza echipamentele in clasa profesionala sau semiprofesionala de scule de lucru.

 • Scule pentru curatenie

  Sculele si accesoriile pentru curatenie usureaza activitatile de realizare si intretinere a curateniei. Sculele pentru curatenie sunt special destinate pentru a indeplini necesitatile de curatire in domeniul casnic sau industrial.