Unelte pentru gradina

Categoria contine 7 produse

Uneltele pentru gradina sunt utile oricarui gradinar deoarece usureaza foarte mult munca in gradina. Cu uneltele potrivite, ingrijirea gradinii devine o placere iar lucrul in gradina va fi la indemana oricui.

Oferta de Unelte pentru gradina include subcategoriile:
 • Unelte de mana

  Uneltele de mana sunt unele din cele mai utilizate unelte pentru gradinarit. Oirce gradinar utilizeaza unelte de mana potrivite pentru divesre lucrari de gradinarit.

 • Motounelte pentru gradinarit

  Motouneltele pentru gradinarit usureaza activitatea desfasurata in gradina prin folosirea unor unelte motorizate pentru realizarea unor activitati care se realizeaza de cele mai multe ori manual.

 • Ferastraie cu lant si accesorii

  Ferastraul cu lant usureaza foarte mult activitatile ce necesita taierea lemnului. In functie de dimensiunile alese, performanta si accesorii, ferastraul cu lant poate taia cantitati impresionante de lemn, in timp foarte scurt.

 • Despicatoare de lemne

  Despicatorul de lemne automatizeaza despicarea lemnelor groase si a bustenilor si usureaza foarte mult activitatea in domeniul casnic sau forestier.

 • Pompe de stropit si pulverizatoare

  Pompele de stropit sunt dispozitive folosite pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi. Mai pot fi folosite si la operatiuni de deratizare in spatiile publice.


Selecteaza produse si