Sisteme pentru irigatii

Categoria contine 4 produse

Sistemele pentru irigatii includ produse si accesorii necesare pentru gestionarea si distribuirea apei necesare irigarii plantelor. Fara o irigare corecta plantele nu se dezvolta corespunzator, fapt care impune utilizarea de produse si accesorii adecvate pentru udarea plantelor din gradini, sere sau ghivece.

Oferta de Sisteme pentru irigatii include subcategoriile:
 • Pompe de apa si hidrofoare

  Pompele pentru apa si hidrofoarele sunt utile pentru pomparea apei din adancime catre suprafata sau pentru deversarea apelor catre caile de scurgere.

 • Automatizari pentru irigatii

  Utilizarea sistemelor si accesoriilor pentru automatizarea irigatiilor usureaza mult activitatea de irigare / udare a planteelor in gradini sau pe suprafete largi, deoarece gestioneaza automat debitul de apa si programul de irigare zilnic.

 • Sisteme complexe de irigatii

  Sistemele de irigatii asigura udarea simpla si convenabila a suprafetelor de teren folosind tehnici complexe de irigatii ce implica automatizarea si transportul inteligent al apei.

 • Furtunuri si accesorii

  Utilizarea furtunului pentru apa este cea mai comoda si usoara metoda de a transporta apa pe distante lungi. In functie de caracteristicile furtunului rezulta presiunea sau debitul maxim de apa.

 • Accesorii pentru irigatii

  Accesoriile si produsele pentru irigatii sunt componente ale sistemelor de irigatii care gestioneaza circuitul apei folosite pentru udarea plantelor.


Selecteaza produse si