Scule portabile cu acumulatori

Categoria contine 2 produse

Sculele portabile cu acumulatori se pot folosi la lucrari mecanice efectuate departe de o sursa de curent din retea. Sculele portabile au acumulatori reincarcabili. Sculele portabile cu acumulatori sunt practice si usor de utilizat. Durata de lucru efectiv depinde de capacitatea acumulatotului cui care este dotata scula electrica portabila.

Oferta de Scule portabile cu acumulatori include subcategoriile:
 • Masini de gaurit / insurubat

  Masinile de gaurit / insurubat cu acumulatori sunt solutia ideala pentru lucrari efectuate departe de reteaua electrica de curent. Masina de gaurit / insurubat cu acumulatori este portabila si totodata usor de utilizat. Acumulatorii masinilor de gaurit / insurubat cu acumulatori sunt reincarcabili si au o durata lunga de viata.

 • Masini de gaurit cu percutie

  Masinile de gaurit portabile cu percutie imbina utilitatea unei masini de gaurit cu percutie cu avantajul de a fi portabila datorita functionarii cu acumulatori reincarcabili. Masina de gaurit cu acumulatori cu percutie are viteza variabila si poate fi folosita si la insurubat, in modul de lucru fara percutie.

 • Masini de insurubat cu impact

  Masinile de insurubat cu impact functioneaza cu acumulatori reincarcabili si pot fi utilizate pentru lucrari mecanice departe de o sursa conventionala de curent. Masina de insurubat ofera forta insurubarii prin impact, fiind ideale pentru lucrari de tip profesional sau semiprofesional. Masina de insurubat este portabila si foarte robusta.

 • Ciocane rotopercutoare

  Ciocanul rotopercutor este o scula electrica de lucru utila pentru lucrari de gaurire / spargere in metal, lemn, zidarie sau beton. Acumulatorul ciocanului rotopercutor este reincarcabil si ofera autonomie ridicata de lucru. Ciocanul rotopercutor cu acumulator este util pentru lucrari efectuate in zone unde nu exista curent electric de la retea.

 • Polizoare unghiulare

  Polizorul unghiular cu acumulator este util pentru taiat in medii de lucru fara acces la surse de alimentare de la retea. Acumulatorul polizorului unghiular este reincarcabil si ofera o autonomie ridicata. Polizorul unghiular este prevazut cu comutator de siguranta si sistem de racire optimizat.

 • Ferastraie circulare si pendulare

  Ferastraul circular si ferastraul pendular sunt unelte electrice cu acumulatori, utile pentru taiat lemn, tabla sau teava. Ferastraul circular are acumulator reincarcabil si autonomie ridicata. Ferastraul pendular permite o mare libertate de miscare pentru operatiunile de taiere.


Selecteaza produse si