Incaltaminte de protectie

Categoria contine 3 produse

Incaltamintea de protectie sau incaltamintea de lucru este o componenta importanta a echipamentului de lucru si protectia muncii. Incaltamintea de protectie trebuie sa fie comoda si sa ofere protectie ridicata pe timpul lucrului. Incaltamintea de protectie se poate adapta supa sezon si necesitati: incaltaminte de protectie tip sandale, incaltaminte de protectie tip pantof sau incaltaminte de protectie tip bocanc,

Oferta de Incaltaminte de protectie include subcategoriile:
 • Pantofi de lucru

  Pantofii de lucru ofera protectie pe timpul lucrului si se incadreaza in categoria de echipamente de protectie obligatoriu de purtat pe perioada muncii. Pantofii de protectie pot fi adaptati in functie de specificul muncii: pantofi de lucru fara bombeu, pantofi de protectie cu bombeu, pantofi de protectie cu bombeu si lamela antiperforatie.

 • Bocanci de protectie

  Bocancii de protectie se folosesc pe timpul lucrului, fiind echipamente de protectie obligatoriu de purtat pe perioada muncii. Bocancii de protectie pot fi adaptati in functie de specificul muncii: bocanci de lucru fara bombeu, bocanci de protectie cu bombeu, bocanci de protectie cu bombeu si lamela antiperforatie.

 • Saboti si sandale

  Incaltamintea de lucru de vara ofera confort dar si protectie ridicata impotriva riscurilor de accidente in munca. Sabotii si sandalele de lucru sunt disponibili in varianta contructiva simpla, cu bombeu metalic sau cum bombeu si lamela antiperforatie. Sabotii si sandalele de lucru sunt echipamente de protectie folosite in medii de lucru cu temperaturi ridicate.

 • Cizme de lucru

  Cizmele de lucru ofera protectie in medii de lucru cu umiditate ridicata. Variantele disponibile de cizme de lucru sunt: cizme de lucru simple, cizme de lucru cu bombeu sau cu lamela antiperforatie. Pentru medii  foarte umede sunt disponibile cizme lungi sau cizme de lucru sold.

 • Accesorii incaltaminte

  Accesoriile pentru incaltaminte asigura confort in utilizare atunci cand se doreste personalizarea incaltamintei cu accesorii speciale.


Selecteaza produse si