Scule pentru gaurit / insurubat

Categoria nu contine niciun produs

Sculele electrice pentru gaurit sau insurubat se folosesc pentru toate tipurile de gaurire / insurubare in gama de lucrari profesionale si semiprofesionale. Masinile de gaurit sau insurubat se regasesc in multiple variante constructive adaptate necesitatilor fiecarei lucrari.

Oferta de Scule pentru gaurit / insurubat include subcategoriile:
  • Masini de gaurit

    Masinile de gaurit sunt disponibile in variante constructive diverse: masina de gaurit cu viteza variabila, masina de gaurit  cu dublu sens de rotatie ori masini de gaurit cu diferite game de putere sau dimensiuni. Masinile de gaurit se folosesc pentru gaurire in diferite tipuri de material, pentru lucrari profesionale si semiprofesionale.

  • Masini de gaurit cu percutie

    Masina de gaurit cu percutie ofera putere si precizie in efectuarea unor lucrari de gaurire in zidarie sau beton. Masinile de gaurit cu percutie sunt special concepute pentru a genera un randament sporit de gaurire prin rotire si percutie.

  • Masini de insurubat

    Masinile de insurubat, in variante constructive simple sau ca si masini de insurubat cu impact, sunt utile pentru lucrari de insurubat ce necesita rapiditate si precizie. Masina de insurubat poate fi folosita la insurubarea de holtzsuruburi, suruburi sau prezoane.