Accesorii scule

Categoria contine 3 produse

Accesoriile pentru scule si unelte sunt indispensabile pentru functionarea in bune conditii a echipamentelor de lucru. Este important sa folosim accesoriile potrivite pentru sculele si uneltele utilizate, fie ca vorbim despre accesoriile consumabile sau cele pentru intretinere.

Oferta de Accesorii scule include subcategoriile:
 • Accesorii pentru gaurit / insurubat

  Seturile de accesorii pentru gaurit si insurubat completeaza gama de scule si unelte pentru gaurit / insurubat si asigura accesoriile portivite pentru randament si calitate ridicata a lucrarilor.

 • Accesorii pentru taiat / debitat

  Lucrarile de taiere / debitare nu se pot desfarura in conditii optime de viteza si calitate fara accesoriile potrivite pentru taiat / debitat.

 • Accesorii pentru polizat / slefuit

  Discurile, corpurile si benzile abrazive se utilizeaza in operatii de debavurare, polizare sau slefuire, pe masini de mana sau fixe, si ofera performante ridicate in lucrarile de polizat / slefuit.

 • Generatoare electrice

  Generatoarele electrice sunt fie generatoare de uz general, cu utilizari casnice, sau generatoare specializate, cum sunt generatoarele digitale, insonorizate, pentru sudare sau sistemele mobile pentru iluminat.

 • Accesorii diverse

  Accesoriile pentru scule si unelte includ diverse articole utile in lucrul cu sculele profesionale sau semiprofesionale.


Selecteaza produse si